Alapítás éve: 2021

A Kukorica Kör Egyesület megalakulásával egy olyan szervezet jött létre, amely a magyar gazdák ismereteinek bővítését, a hazai és nemzetközi gabonapiaci hírek folyamatos átadása mellett annak szakmai értelmezését, továbbá szakmai megmérettetések szervezését tűzte ki céljául.
Image
Image
Egyesületünk alapítótagjai olyan szakemberek, akik naprakész szaktudással, értékes és innovatív információkkal bírnak, melyet az Egyesület által elérhetővé tesznek a gazdálkodók számára is. Az Egyesület a hazai döntéshozók felé a gazdálkodók érdekeit képviseli, és az ágazat résztvevőivel karöltve dolgozik a termelők versenyképességének megőrzésén.
A Kukorica Kör alapítótagjai egyetértenek abban, hogy folyamatos tanulással, az ezáltal létrejövő fejlődéssel és az elérhető legjobb technológiák használatával a magyar gazdák hosszútávon képesek lesznek versenyképesen termelni. A fenntartható, környezettudatos termelés megvalósításával jobb esélyekkel léphetnek ki a piacra, stabilabban és erősebben tudják tervezni a jövőt.
Image